Dogodki

36. Tekmovanje za čiste zobe ob zdravi prehrani

28.5.2019, Ljubljana

V torek 28.5.2019 smo v Dvorani Tivoli imeli zaključno prireditev 36. Tekmovanja za čiste zobe ob zdravi prehrani, ki pod vodstvom prim. Mateja Leskoška in okriljem Stomatološke sekcije SZD, poteka letos na 752 OŠ po celi Sloveniji.

Zahvala gre tudi soorganizatorjema Ministrstvu za zdravje in ZD Ljubljana, ter generalnemu sponzorju, podjetju GSK d.o.o., katero podeli 19.500 kompletov nagrad za celo Slovenijo. Uživali smo ob nastopu Aquafresh zobnih pastic, akrobatski skupini Dunking Devils in rajali s skupino Čuki!

 

Manj...

35. Tekmovanje za čiste zobe ob zdravi prehrani

5.6.2018, Ljubljana

V torek, 5. 6. 2018, je v dvorani Tivoli potekala zaključna prireditev 35. Tekmovanja za čiste zobe ob zdravi prehrani.

Vse vestne osnovnošolce, ki skozi leto skrbijo za čiste, zdrave in sijoče zobke je s svojo prisotnostjo počastil tudi predsednik Republike Slovenije g. Borut Pahor. Gospod predsednik je vse sodelujoče osnovnošolce pohvalil z naslednjimi besedami: »Vi ste svetovni prvaki!«. Otroci so se zabavali ob nastopu Dungking Devilsov in z maskotami pastic ter Kapitana Aquafresha rajali ob zvokih skupine Čuki. Pri vsem tem  je vredno omeniti, da je bilo to tekmovanje lani v Madridu nagrajeno s strani Svetovne zobozdravstvene organizacije FDI, z najvišjim priznanjem FDI Smile Award za najbolj inovativno preventivno akcijo na svetu. Torej vse čestitke vodji tekmovanja prim. Mateju Leskošku dr. dent. med. Želimo si še mnogo uspešnih tekmovanj in še več zdravih zobkov!

 

Manj...

MINICITY

7.4.2018, Ljubljana

Kapitan Aquafresh vsako soboto obišče kreativno otroško mesto Minicity, kjer otroke, stare od 2. in 12. leta starosti, uči, kako si pravilno umivajo zobke.

Predstavi jim aplikacijo Čas za ščetkanje, s katero je umivanje zob še bolj zabavno. V Minicityju ga lahko srečate vsako soboto od 11.00 do 13.00 in od 15.30 do 17.00, ko s svojim zdravim nasmeškom krasi njihove mestne ulice. S svojimi mišicami in simpatičnim nasmehom zabava tako stare in mlade, otroci pa se zelo radi fotografirajo z njim. Zobki njihovih obiskovalcev so tudi po zaslugi njegovih obiskov zdaj bolj beli, zdravi in čisti.

 

Manj...

Združeni v dobrodelnosti

28.12.2017, Ljubljana

V okviru dobrodelnega projekta Človek človeku človek sta podjetje dm in GSK in za lepše praznike družin v stiski namenili 10.000 EUR.

Znesek je bil dodan vrednosti dobrodelnega maratona Radia 1, ki je pred ljubljansko mestno hišo potekal neprekinjeno 28 ur. Priljubljeni radijci Denis, Jana in Miha so v družbi številnih znanih obrazov zabavali svoje poslušalce in na koncu zbrali preko 180.000 EUR za družine v stiski. Pri plemenitem namenu zbiranja dobrodelnih prispevkov so se jim med drugim pridružili tudi Damjan Murko, Saša Lošić, komiki Boštjan Gorenc - Pižama, Perica Jerković in Gašper Bergant, na obisk pa je prišel tudi predsednik države, Borut Pahor.

 

Manj...

International Street Food Parade®

24.11.2017, Koper

Med 24. in 26. novembrom, je bil v Kopru International Street Food Parade® - Koper - na katerem ni manjkalo okusne hrane in pijače. Obiskovalci so lahko uživali v raznovrstni pripravi ulične hrane iz cele Evrope.

Za čiste zobe pa je poskrbel Aquafresh. Skupaj s Fotoprikolico sta promovirala uporabo zobne paste Aquafresh, hkrati pa so se obiskovalci lahko fotografirali v Fotoprikolici in odlične fotografije takoj odnesli s seboj.

Naše najmlajše je zabaval gospod Aquafresh, ki jim je delil "petke", se slikal z njimi, plesal in poziral.

 

Manj...

Zaključna prireditev 34. Tekmovanja za čiste zobe ob zdravi prehrani

25.5.2017, Ljubljana

V četrtek, 25.maja 2017 smo z osrednjo zaključno prireditvijo naše preventivno naravnane akcije, obeležili uspešen zaključek že 34. tekmovanja med slovenskimi osnovnošolci.

Otroci radi tekmujejo, a so še raje nagrajeni za svoje uspehe. Zato smo  letošnjemu generalnemu sponzorju GSK d.o.o., neizmerno hvaležni, saj je bogato nagradil  cca 19000 učencev 740 zmagovalnih razredov iz 740 šol in posebej še 9 regijskih zmagovalcev in NAJ razred Slovenije, ki je letos postal 9.R OŠ Branik iz novogoriške regije… Med drugim je bil isti razred tud četrto leto zapored zmagovalec svoje regije. 

Program je bil pester, pisan na kožo obiskovalcev, ki so si tako lahko ogledali ples zobnih pastic ter nastop akrobatske skupine Dunk Kings.
In ne nazadnje, skupina ČUKI je »zažgala«, so rekli vsi, ki so se spustili na podij dvorane in z njimi uživali.

 

Manj...

Fashion Week Aquafresh

17.4.2014, Ljubljana

Fashion Week in Aquafresh sta združila moči in v Kinu Šiška med 14. in 16. oktobrom 2013 predstavila modne in kreativne zgodbe v barvah znamke Aquafresh: rdeči, beli in modri.

Petnajstim srečnežem, ki so sodelovali v nagradni igri je prav Aquafresh omogočil ogled največjega modnega spektakla pri nas. Tri dni so najuspešnejši domači in tudi tuji modni oblikovalci predstavljali svoje nove kolekcije, veliko nove svežine pa je tednu mode vdahnil novi generalni pokrovitelj, Aquafresh v novi podobi. Modne zapovedi znamke Aquafresh za prihajajočo sezono napovedujejo trende v modrih, belih in rdečih odtenkih. Temu trendu so sledili tudi povabljenci na nedavnem Fashion Weeku Aquafresh, ki so nas vse tri dni prepričali s posebnim ‚dress codom‘ – v ponedeljek z rdečim, v torek z belim in v sredo z modrim.

Več o dogodku Fashion Week Aquafresh si oglejte na naši Facebook strani.

Red day

Red day

White day

Red day

Blue day

Red day

 

Manj...