Intense Clean Deep Action

Edinstvena pena vsebuje 5-krat manjše čistilne mikrokristale*, ki prodrejo do predelov med zobmi in zagotavljajo vrhunsko čiščenje**

*v primerjavi z običajno zobno pasto
**na težko dostopnih mestih v primerjavi z običajno zobno pasto.

Intense Clean Lasting Fresh

Edinstvena pena vsebuje 5-krat manjše čistilne mikrokristale*, ki polirajo površino zob in zagotavljajo vrhunsko čiščenje in občutek svežine, ki traja do 8-krat dlje*.

*v primerjavi z običajno zobno pasto

Aquafresh® Intense Clean

So ljudje, ki jim 100 % nikoli ni dovolj. To so ljudje, ki zahtevajo zobno pasto, ki bo poskrbela za globinsko čiščenje zob in odstranila prav vso umazanijo.

Perfekcionisti?

Morda.

Navdušenci nad intenzivno čistočo?

Prav gotovo! Tako kot naša nova zobna pasta Aquafresh® Intense Clean, ki je bila posebej razvita, da napade zobne obloge in bakterije. Nova zobna pasta Aquafresh® Intense Clean po zaslugi 5-krat manjših aktivnih mikrokristalov* zagotavlja dvojno delovanje pri čiščenju zob na težko dostopnih mestih.

Zobna pasta pomaga navdušencem nad čistočo ohraniti samozavest, medtem ko njihovi zobje blestijo od svežine.

Poglejte tukaj, kako zobna pasta čisti vaše zobe. (Za navdušence nad intenzivno čistočo – prepogosti ogledi lahko škodujejo vašemu zaslonu in vašemu vidu!).

Poglejte video

*V primerjavi z običajno zobno pasto.

*V primerjavi z zobno ščetko z ravno prirezanimi vlakni.

Zobna ščetka
Aquafresh® Intense Clean Medium
za 49% boljše čiščenje
na težko dosegljivih mestih*

Zobna ščetka Aquafresh® Intense Clean Medium: za 49% boljše čiščenje na težko dosegljivih mestih*, za 57% boljše čiščenje vzdolž linije dlesni*, do dvakrat več svežnjev z vlakni*, trojno aktivno čiščenje - edinstvena glava s 3 krogi ščetin za natančno čiščenje ter z valovito prirezanimi vlakni za boljše prileganje anatomiji zob*, upogljiv predel in kroglični zgib, ki pomagata uravnati pritisk med ščetkanjem - ščetka tako odstrani vse obloge in je prijazna do dlesni, ergonomsko oblikovan ročaj.

*V primerjavi z zobno ščetko z ravno prirezanimi vlakni.