Pravilnik o zasebnosti

Lastnik spletne strani www.aquafresh.si je GSK d.o.o., Ljubljana (Consumer Healthcare) s sedežem v Ljubljani na naslovu Ameriška ulica 8, Ljubljana.

Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje obiskovalcev spletne strani.

Piškotki so majhne datoteke, sestavljene iz niza črk in številk, ki jih strežniki spletnih strani odložijo v vaš računalnik. Lastniku spletne strani je tako omogočeno, da vas loči od ostalih uporabnikov spletne strani. Piškotki se ne morejo ustvarjati v kodi ali uporabljati za posredovanje virusov in tudi ne omogočajo dostopa do vašega trdega diska. Informacij na vašem trdem disku ne moremo prebrati, četudi tam shranjujemo piškotke.

V kolikor ne bi želeli prejemati piškotkov med brskanjem po naši spletni strani, lahko spremenite nastavitve vašega brskalnika tako, da boste v primeru prejema piškotkov prejeli obvestilo, lahko pa piškotke tudi omejite ali blokirate. Več informacij o upravljanju piškotkov lahko pridobite s klikom na Help (Pomoč) funkcijo v vašem brskalniku. Prosimo, upoštevajte, da lahko posamezni deli spletne strani ne delujejo pravilno, v kolikor onemogočite piškotke.

Podjetje GSK je po zakonu dolžno pridobiti vaše soglasje za namestitev vseh vrst piškotkov, razen tistih, ki so »nujno potrebni«.

Piškotki se ne uporabljajo za prenos informacij osebne narave. Prav tako se ne uporabljajo nikakršni trajni piškotki ali sistemi za sledenje uporabnikom.

Uporaba t.i. sejnih piškotkov (ki se ne shranijo trajno, ampak se izbrišejo ob zaprtju brskalnika) je strogo omejena na prenos identifikatorjev seje (sestavljenih iz naključnih številk, ki jih generira strežnik), ki so potrebni za zagotavljanje varnega in učinkovitega brskanja po spletni strani.

Sejni piškotki, uporabljeni na tej spletni strani, ne vključujejo drugih informacijskih tehnologij, ki bi lahko škodovale zasebnosti uporabnikov v povezavi z njihovim spletnim brskanjem. Omenjeni piškotki prav tako ne dopuščajo pridobivanja osebnih podatkov, ki razkrivajo identiteto uporabnikov.

 

Katere piškotke uporabljamo?

V spodnji tabeli najdete piškotke, ki jih uporabljamo na naši spletni strani.

 

Piškotek: Google Analytics
Trajanje: 2 leti
Opis: Piškotek nam omogoča boljše razumevanje navad obiskovalcev z uporabo spletne analitike.

 

Podatkov zbranih s pomočjo piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

 

Spremembe

Ta Pravilnik o zasebnosti lahko občasno posodobimo. V kolikor so spremembe bistvenega pomena, lahko o njih objavimo obvestilo na tej spletni strani. Vabimo vas, da redno spremljate vsebino tega Pravilnika o zasebnosti. Vaša nadaljnja uporaba te spletne strani pomeni, da soglašate s tem Pravilnikom o zasebnosti ter z vsemi njegovimi posodobitvami. Naknadne spremembe tega Pravilnika o zasebnosti se ne bodo uporabljale za podatke pridobljene pred uveljavitvijo sprememb.

Ta Pravilnik o zasebnosti je bil nazadnje posodobljen dne 10.04.2018. Z vprašanji, komentarji in zahtevami glede tega Pravilnika o zasebnosti se lahko obrnete na naslov GSK d.o.o., Ljubljana (Consumer Healthcare), Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana ali nas kontaktirate na tel.: +386 1 280 2500.